Låt din hund koppla av
i en familjär miljö

Om oss

Husby Hundhotell ligger vackert beläget vid Örnässjön i Bro, 30 min från Stockholm och 30 min från Arlanda (se vägbeskrivning/karta). Vi har ca 30 hektar mark och denna idealiska miljö på stora ytor skapar lugn och harmoni för oss alla. Den omgivande skogen erbjuder härliga strövområden långt ifrån trafik.

Vi har bevarat vår affärsidé sedan starten för drygt 25 år sedan - kvalitet går före kvantitet. Därför tar vi bara emot 7-8 hundar, vilket är precis lagom för oss för att ge den kvalitet på omvårdnaden som vi skulle önska våra egna hundar på hundpensionat.

Kristina Lannefelt

Kristina är utbildad kiropraktor för människor och hästar och har sin praktik på gården. Hon har vuxit upp med hundar och har två egna små tikar och bedriver uppfödning i mindre skala. Kristina ansvarar för hotellverksamheten som hon driver tillsammans med Saga. Kristina har även startat ett hunddagis.

Saga Lannefelt

Nu har det här trevliga gänget tagit över verksamheten när Kajsa Lena har gått i pension. Från vänster sitter Benjamin sedan Saga och Kristina. Saga sköter verksamheten med god hjälp av de andra. 

Saga är dotter till Kristina och har växt upp på gården och därför deltagit i verksamheten sedan hon var liten. Sedan några år tillbaka har Saga en egen hund och brinner för djuren och deras välmående.