Låt din hund koppla av
i en familjär miljö

Om oss

Husby Hundhotell ligger vackert beläget vid Örnässjön i Bro, 30 min från Stockholm och 30 min från Arlanda (se vägbeskrivning/karta). Vi har ca 30 hektar mark och denna idealiska miljö på stora ytor skapar lugn och harmoni för oss alla. Den omgivande skogen erbjuder härliga strövområden långt ifrån trafik.

Vi har bevarat vår affärsidé sedan starten för drygt 25 år sedan - kvalitet går före kvantitet. Därför tar vi bara emot 7-8 hundar, vilket är precis lagom för oss för att ge den kvalitet på omvårdnaden som vi skulle önska våra egna hundar på hundpensionat.

Kajsa Lena Lannefelt

Kajsa Lena har mångårig erfarenhet av hundar och hunduppfödning. Kajsa Lena startade hundverksamheten för drygt 25 år sedan och har utvecklat ett välrenommerat hundpensionat där merparten av hundarna är stamgäster. Det är Kajsa Lena som ansvarar för hundverksamheten och ser till att hundarna placeras med lämplig liten rumskompis om så önskas.

Kristina Lannefelt

Kristina deltar också i hundverksamheten. Hon arbetar förutom med hundpensionatet även som leg. kiropraktor för människor och djur. Kristina har sin praktik på gården och ansvarar dessutom för hästverksamheten.